Exploring Porcelain

In June 2009 I finally fulfilled one of my long time goals, to attend a ceramics course. I signed up for a 10 day intermediate course, hoping that it would be all what I’ve dreamed it would be… it was much much more. 

I loved it soooo much, and ended up renting some space at the ceramics school. And for the whole summer I went to ceramics every single day….still loving it and evolving. Clay has a fantastic ability to make you feel relaxed and productive at the same time.

So here are some of the stuff I’m working on…

3 Replies to “Exploring Porcelain”

 1. hej, må jeg spørge, hvor gik du på kursus? jeg leder efter et godt sted. det er virkelig fint, det du har lavet.
  mvh,
  hanne~

 2. Hej Hanne,
  Mange tak!
  Jeg tog et 10 dages sommerkursus på Keramikskolen.dk på Østerbro. De har også dagskole og aftenskole som starter her til feb. Derefter kan man også leje sig ind i perioder, så man virkelig kan udvikle sig=). Stedet har virkelig mange glasurer som Michael (ejeren) selv har udviklet.
  Jeg håber du kan bruge det=)
  De bedste hilsner
  Sara

Comments are closed.